Vi arbejder strategisk med data

Hos TMPO handler telemarketing ikke blot om at ringe hovedløst ud i et tilfældigt marked. For os starter opgaven med at skabe et intelligent - og potentielt udgangspunkt, og derfor arbejder vi strategisk med data ud fra nedenstående model

 

 

TMPO lægger vægt på at udføre et grundigt forarbejde, hvor vi identificerer kvalificerede data og målretter indsatsen der, hvor der er flest muligheder. Kort sagt: Vi bruger ressourcerne korrekt - vi ringer til de rigtige.

Kundeanalyse

For at kunne identificere kvalificerede data går vi grundigt til værks fra begyndelsen. Vi starter med at analysere dine nuværende kunder således, at vi kan skabe nogle "kunde-tvillinger" i markedet eller øge din omsætning gennem krydssalg og mersalg. 

På baggrund af vores viden om dine nuværende kunder selekterer vi de bedste og mest potentielle emner til bearbejdning. Er der tale om flere segmenter, kan der udarbejdes scorebånd pr. segmenteringsprofil således, at vi altid målretter ressourcerne bedst muligt mod det, som skaber mest værdi.

Effektiv dialog på sociale medier

Telemarketingaktiviteten hos TMPO kan endvidere styrkes med "opvarmning" gennem sociale medier som Facebook og LinkedIn eller gennem web banner på relevante websites. Dette styrker telemarketingaktiviteten og giver mulighed for at få en hurtigere og mere effektiv dialog med interesserede emner. 

Når salget er gennemført, sørger vi for en fremsendelse af ordrebekræftelse m.v. Endvidere har vi mulighed for at bevare dialogen med de for din virksomhed potentielle emner.

Hurtig eksekvering af store og komplekse opgaver

Resultatskabelsen af medarbejdernes indsats er først værdiskabende, når data er korrekt og sikkert udvekslet med de relevante systemer, der overtager slutkundens kunderejse. Vores erfaring og omstillingsparate organisation tillader hurtig eksekvering af store og komplekse opgaver. 

Dataintegration

Dataintegration gør det muligt at optimere kundeoplevelsen, at minimere spild samt at følge hurtigt og effektivt op på de menneskelige fejl og misforståelser, der kan forekomme, der hvor mennesker kommunikerer.

På enhver aktivitet analyserer vi den mest kosteffektive metode til datahåndtering med øje for de juridiske implikationer. Læs mere omkring, hvordan TMPO arbejder med teknologi samt, hvordan vi håndterer de nye regler inden for persondataforordningen, og hvad det betyder for dig som kunde.

Vil du høre nærmere? Ring til Bjarke for en uforpligtende snak.

 

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO