Det sker i TMPO

It's all about creating strong bonds!

Our Swedish NGO team in Barcelona had the pleasure meeting Maeve Doherty, First Engagement Manager from Greenpeace International, when she spent a day in our Spanish department in Barcelona last Thursday. Greenpeace and TMPO has had a strong collaboration for many years, and our skilled NGO employees take pride in representing Greenpeace every day through their efforts to recruit donors in the Nordic countries.

TMPO strengthens its international ambitions

TMPO has long had its finger on the pulse of the Scandinavian and German markets, delivering Swedish, Norwegian, Finnish and German assignments from our offices in Malaga, Berlin and Barcelona. On the 1st of March , we employed Jesper Bigum as Sales Director. With Jesper on board, we expect to be able to increase the growth in new markets. Jesper comes from a role as Nordic Head of Telemarketing at Greenpeace, with whom TMPO has had a strong collaboration for many years. We are proud to welcome Jesper onboard at TMPO.

Bag kulissen

Noget spændende er i gære. Sammen med vores kunder, møder vi en verden i konstant forandring. Fremtiden udfordrer vanetænkning, og den udfordring tager TMPO op. Vi glæder os til at løfte sløret for vores arbejde om nogle måneder.

Vi uddeler legater til ildsjæle - et særligt koncept i vores Berlin-afdeling

Berlin emmer af drømme, oplevelser og autenticitet. Det er en by, der tiltrækker ildsjæle, kunstnere og andre kreative iværksættere. Hos TMPO ønsker vi at bidrage til, at vores nuværende eller tidligere medarbejdere på Berlin-kontoret kan føre deres drømme ud i livet. Til ham eller hende, der knokler med et kreativt projekt, springer ud som iværksætter eller ønsker at påbegynde sine studier i Berlin, uddeler vi et legat. Det første legat har allerede glædet en tidligere Berlin-medarbejder; Mette Sommer. Vi ønsker Mette held og lykke med sit projekt i Berlin.

Vi er klar til persondataforordningen ved årsskiftet 17/18 - er du?

Vi vil kunne garantere vores kunder og ansøgere, at vi overholder persondataloven. Vi har allerede stor fokus på datasikkerhed, herunder persondatasikkerhed, men vi vil også sikre, at dokumentationen er 100% i orden. Derfor har vi ansat Susy til at føre os sikkert igennem processen. Susy er jurist med speciale i persondatasikkerhed. Susy identificerer persondataens livscyklus og processer. Hun sikrer, at der inden 2018 foreligger en klar beskrivelse og dokumentation af processerne hos TMPO. Vores mål er at sikre dokumentation for overholdelse af forordningens krav til persondatabeskyttelsen, og samtidig have en klar og utvetydig beskrivelse af vores organisatoriske og tekniske foranstaltninger, som samtidig indeholder dokumentation for TMPOs overholdelse af lovgivningen. TMPO er pålidelige og troværdige. Vi garanterer vores kunder, at deres personoplysninger er sikre i vores hænder.

I mange år har TMPO opereret i Skandinavien. Men langt om længe, er vi begyndt at kigge mere sydpå.

Vi er utrolig glade for at have indgået et globalt samarbejde med den danske møbelproducent, Fritz Hansen, på det tyske og schweiziske marked. Vi har allerede rekrutteret de første, dygtige tysktalende konsulenter, som arbejder fokuseret med opgaven. Hvis din virksomhed også har behov for opsøgende aktiviteter på det tyske marked, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne imod dig på vores kontor i Berlin, hvor aktiviteterne foregår.

Vil du have adgang til kompetente IT-udviklere i Danmark og udlandet?

I september deltog vi på Træfpunkt i Øksnehallen for at møde flere af vores ”konkollegaer” og for at repræsentere vores seneste skud på stammen: TMPO IT. Vores stand var ikke prætentiøs – men pyt – for det var interessen omkring vores produkter til gengæld. Hos TMPO IT tilbyder vi DIN virksomhed adgang til kompetente, danske og europæiske IT-udviklere, der kan arbejde med IT-projekter hos jer eller fra et af TMPOs europæiske kontorer i Aarhus, Berlin, Barcelona eller Malaga. Der er masser af fordele for dig, som gerne vil spare bøvlet og omkostningerne. Læs mere her, og tøv ikke med at kontakte Søren Vestergaard (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 60386422) for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

29 års jubilæum! Imponerende og beundringsværdigt

Der var engang, hvor al arbejde var manuelt, telefonen vejede 6 kg og båndsalat var én af hverdagenes udfordringer. Vi er tilbage i slutningen af 80'erne, hvor vores kære Inge Jensen, leder af TMPO Silkeborg, startede sin telemarketingkarriere. I denne måned, september 2017, kan hun fejre 29 års jubilæum hos os. Det er imponerende og beundringsværdigt. Læs med på direktørens LinkedIn og hør, hvordan Inge udfordrede den kørende sælger og fik øjnene op for telemarketing.

TMPO deltog på årets ISOBRO konference

D. 5 september 2017 fik vi netværket i stor stil. 250 deltog på årets ISOBRO konference, hvor vi i år havde vores egen stand. Vi mødte vores nuværende samarbejdspartnere, men fik også mulighed for at tale med organisationer, som vi endnu ikke samarbejder med.

Forud for konferencen havde vi stykket en attraktiv konkurrence sammen. Formålet var at præsentere to af vores nye services, som tydeliggør, at vi ikke kun er et callcenter, men et kontaktcenter, der opererer på utallige kanaler.

1.præmien bestod i udvikling af en chatbot til den vindende organisation. Chatbots er stadig et nyt område for TMPO, men ikke desto mindre en værdiskabende udvikling, som letter arbejdsprocessen for organisationen. 2. præmien var en ”prækvalificering”. Prækvalificering består af en loyalitetsskabende Facebook kampagne, der blandt andet er med til at ”varme emnerne op”, inden vi ringer dem op.

Det var en helt igennem spændende og succesfuld dag, og vi glæder os til at indfri præmierne for de heldige vindere.

TMPO støtter op om et godt formål

I hele maj sætter vi kulør på vores kontor i Aarhus. Vi tømmer vores klædeskabe og fylder sække op med tøj, sko og andet godt, når vi støtter op om vores kunde, Røde Kors, og den gode sag. Vores tøj betyder hjælp til mennesker i nød. For værdien af en sæk blandet genbrugstøj på ca. 10 kg kan Røde Kors fx købe mad i mere end en måned til to personer. Dét er da en god sag!

Ugens stjerne og månedens medarbejder

 Hver uge kårer vi "Ugens Stjerne" i alle vores afdelinger. Ugens stjerne går til én, som har knoklet på for at nå sine mål, haft en exceptionel positiv indstilling, taget godt imod nye medarbejdere eller på anden vis gjort sig ekstra bemærket og fortjent til stjernen. Ved månedens udgang kårer vi "Månedens medarbejder" blandt stjernerne.

Præmierne modtages med glæde, men allerstørst er anerkendelsen. Vores mange dygtige medarbejdere knokler hver dag for at nå sine egne og kundens mål, og vi er stolte af at beskæftige mere end 350 medarbejdere med sådan en indstilling.

Fra Århus til Berlin. Fra Jr. afdelingsleder til Afdelingsleder.

TMPO er fyldt med talenter, og vi sætter en stor ære i at udvikle og uddanne vores medarbejdere. Niclas blev i februar 2015 ansat som Trainee hos TMPO Århus. Med solide skridt, har han bevæget sig "opad" og bærer i dag titlen Jr. Afdelingsleder. Men snart bliver både by og titel skiftet ud. Niclas overgår til vores afdeling i Berlin, hvor han skal varetage opgaven som Afdelingsleder. Vi glæder os til at følge Niclas på hans rejse "sydpå".

Niclas

Kristian Joon

Afdelingsleder som 23-årig. Stort tillykke til Kristian Joon i Málaga

Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Málaga har taget os med storm. I maj 2016 bestod TMPO Málaga af 45 medarbejdere - i dag, 10 måneder senere, er vi 125 fantastiske medarbejdere, og vi er stadig i rivende udvikling.

Vores næste mål er at runde de 150 medarbejdere, og den ambition kræver naturligvis en dygtig afdelingsleder.

Det er derfor med stor glæde og begejstring, at vi i dag har kunnet forfremme igennem "egne rækker". Kristian Joon Levinsen har takket ja til det ekstra store ansvar, der følger med en afdelingslederstilling. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Kristian vil klare opgaven til UG+. Læs mere her.

Vi bakker op om drømmen

TMPO har som bekendt afdelinger i 5 forskellige, europæiske byer: Aarhus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga. Berlin er en by for alle - men dens spændende historie og uendelige muligheder tiltrækker særligt de kreative ildsjæle som musikere, kunstnere, iværksættere, etc. Mange drager til Berlin for at udleve drømmen, og det vil TMPO gerne støtte op om. Derfor har vi i januar 2017 igangsat et nyt initiativ, hvor vi gør det muligt for medarbejdere, som har arbejdet i TMPO Berlin i seks måneder, at søge om et legat på op til 15.000 kr. Vi glæder os over at kunne hjælpe nye iværksættere, kunstnere, musikere, studerende eller andre ildsjæle med at udleve drømmen. 

legat

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO