Det sker i TMPO

TMPO deltog på årets ISOBRO konference

D. 5 september 2017 fik vi netværket i stor stil. 250 deltog på årets ISOBRO konference, hvor vi i år havde vores egen stand. Vi mødte vores nuværende samarbejdspartnere, men fik også mulighed for at tale med organisationer, som vi endnu ikke samarbejder med.

Forud for konferencen havde vi stykket en attraktiv konkurrence sammen. Formålet var at præsentere to af vores nye services, som tydeliggør, at vi ikke kun er et callcenter, men et kontaktcenter, der opererer på utallige kanaler.

1.præmien bestod i udvikling af en chatbot til den vindende organisation. Chatbots er stadig et nyt område for TMPO, men ikke desto mindre en værdiskabende udvikling, som letter arbejdsprocessen for organisationen. 2. præmien var en ”prækvalificering”. Prækvalificering består af en loyalitetsskabende Facebook kampagne, der blandt andet er med til at ”varme emnerne op”, inden vi ringer dem op.

Det var en helt igennem spændende og succesfuld dag, og vi glæder os til at indfri præmierne for de heldige vindere.

TMPO støtter op om et godt formål

I hele maj sætter vi kulør på vores kontor i Aarhus. Vi tømmer vores klædeskabe og fylder sække op med tøj, sko og andet godt, når vi støtter op om vores kunde, Røde Kors, og den gode sag. Vores tøj betyder hjælp til mennesker i nød. For værdien af en sæk blandet genbrugstøj på ca. 10 kg kan Røde Kors fx købe mad i mere end en måned til to personer. Dét er da en god sag!

 

Ugens stjerne og månedens medarbejder

 Hver uge kårer vi "Ugens Stjerne" i alle vores afdelinger. Ugens stjerne går til én, som har knoklet på for at nå sine mål, haft en exceptionel positiv indstilling, taget godt imod nye medarbejdere eller på anden vis gjort sig ekstra bemærket og fortjent til stjernen. Ved månedens udgang kårer vi "Månedens medarbejder" blandt stjernerne.

Præmierne modtages med glæde, men allerstørst er anerkendelsen. Vores mange dygtige medarbejdere knokler hver dag for at nå sine egne og kundens mål, og vi er stolte af at beskæftige mere end 350 medarbejdere med sådan en indstilling.

Fra Århus til Berlin. Fra Jr. afdelingsleder til Afdelingsleder.

TMPO er fyldt med talenter, og vi sætter en stor ære i at udvikle og uddanne vores medarbejdere. Niclas blev i februar 2015 ansat som Trainee hos TMPO Århus. Med solide skridt, har han bevæget sig "opad" og bærer i dag titlen Jr. Afdelingsleder. Men snart bliver både by og titel skiftet ud. Niclas overgår til vores afdeling i Berlin, hvor han skal varetage opgaven som Afdelingsleder. Vi glæder os til at følge Niclas på hans rejse "sydpå".

Niclas

Kristian Joon

Afdelingsleder som 23-årig. Stort tillykke til Kristian Joon i Málaga

Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Málaga har taget os med storm. I maj 2016 bestod TMPO Málaga af 45 medarbejdere - i dag, 10 måneder senere, er vi 125 fantastiske medarbejdere, og vi er stadig i rivende udvikling.

Vores næste mål er at runde de 150 medarbejdere, og den ambition kræver naturligvis en dygtig afdelingsleder.

Det er derfor med stor glæde og begejstring, at vi i dag har kunnet forfremme igennem "egne rækker". Kristian Joon Levinsen har takket ja til det ekstra store ansvar, der følger med en afdelingslederstilling. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Kristian vil klare opgaven til UG+. Læs mere her.

Vi bakker op om drømmen

TMPO har som bekendt afdelinger i 5 forskellige, europæiske byer: Aarhus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga. Berlin er en by for alle - men dens spændende historie og uendelige muligheder tiltrækker særligt de kreative ildsjæle som musikere, kunstnere, iværksættere, etc. Mange drager til Berlin for at udleve drømmen, og det vil TMPO gerne støtte op om. Derfor har vi i januar 2017 igangsat et nyt initiativ, hvor vi gør det muligt for medarbejdere, som har arbejdet i TMPO Berlin i seks måneder, at søge om et legat på op til 15.000 kr. Vi glæder os over at kunne hjælpe nye iværksættere, kunstnere, musikere, studerende eller andre ildsjæle med at udleve drømmen. 

legat

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO