×

Advarsel

The form #6 does not exist or it is not published.

Executive mødebooker (BtC) søges til kontor i Århus, Silkeborg eller Malaga

APC Forsikringsmæglere og TMPO søger erfarne mødebookere. Tjen min. 30.000 kr./mdr.

APCs koncept er unikt i Danmark! Produkterne er uvildig rådgivning og analyse af kundernes pensionsdepoter med bedre, og ikke mindst billigere, alternativer for øje, hvilket i sidste ende skal give kunderne flere penge til sig selv, når de skal på pension.

Primær opgave

Den primære opgave for den nye Executive mødebooker er at identificere og screene potentielle kunder inden for APCs målgruppe og booke et telefonisk møde med APCs dygtige pensionsrådgivere. Emnerne er allerede segmenteret, og kun de dygtigste mødebookere får adgang til de bedst kvalificerede emner.

Du skal repræsentere - og arbejde for APC Forsikringsmæglere, men have din daglige gang på TMPOs kontor i enten Århus, Silkeborg eller Malaga. Det ligger dig frit for, hvor du helst vil arbejde fra. Du er også velkommen til at afprøve flere locations.  

Du vil indgå i et stærkt, veletableret og yderst kompetent APC team, hvor du hurtigt opnår de fornødne kompetencer gennem dine allerede stærke evner kombineret med et intenst uddannelsesprogram. Vi stiller ingen krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men du skal have solid erfaring inden for mødebooking og/eller salg.

I vores video illustrerer vi kort vores koncept. Med dine kompetencer og vores unikke koncept skaber vi sammen glade og tilfredse kunder. Se den her!

Dine faglige/forretningsmæssige kompetencer

  • Mødebooking inden for BtC (primært) og evt BtB.
  • Kompetencer, viden eller interesse inden for den finansielle sektor og allerbedst kendskab til pensionsmarkedet og produkterne. Dette er et ønske – men ikke et krav.

Dine personlige kompetencer 

  • Du er allerede en af de bedste mødebookere i markedet med dokumenterede salgsresultater.
  • Du har et udpræget ”hunter gen”, og du mestrer samtalens faser med høj kvalitet.

Succeskriterier og løn

Du skal kunne booke minimum 30 nettomøder pr. måned. Vi udfordrer dig dog til at sætte 60 nettomøder/mdr. som mål.

Lønnen består af:

  • En fast grundløn på mellem 15-20.000,-
  • En afregning på hvert solgt nettomøde.
  • En superbonus uden loft, som allerede starter ved 10 nettomøder pr. måned.

Du skal have potentiale til at nå ca. 60 solgte nettomøder pr. måned, hvilket giver dig en tartet månedsløn på min. 30.000,-

"Udviklingsmulighederne er det bedste ved mit arbejde"

"Jeg har arbejdet hos TMPO/APC i over et år – først i Malaga, nu i Århus. Det bedste ved mit arbejde er klart de udviklingsmuligheder, der foreligger, og den måde man bliver udfordret på, ved at skulle tilpasse sig hver enkelt dialog. Selvom du i forvejen er en dygtig rådgiver, mødebooker eller sælger, er der fortsat gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt, hvorfor jeg uden tvivl vil anbefale jobbet til andre. Jeg er personligt god til at møde folk i øjenhøjde, hvilket er en fornuftig start, når arbejdet består i at tale med – og rådgive folk. APC har et unikt og godt koncept, som jeg 100 procent kan stå inde for”. (Mathias Skjødt, medarbejder hos TMPO/APC)

OM APC 

Markedet for pensionsrådgivning vækster i Danmark, og danskernes pensionsdepoter vokser år for år. APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler med over 9.000 kunder og 14 mia. under forvaltning.

APC Forsikringsmæglere og TMPO er et dybt integreret partnerskab på 7. år, hvor mulighederne for personlig og faglig kompetenceløft er til stede.

Kontakt og ansøg

Er du det mindste nysgerrig i stillingen, så tag endelig kontakt til Casper Nejlund på (+45) 25326566.

Vi imødeser din ansøgning samt CV så hurtig som mulig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via dette link. Fortæl gerne, hvorfor du er den rette til jobbet, samt hvor du har set stillingsopslaget. 

 

APC Forsikringsmæglere A/S er Danmarks største pensionsmægler, som hjælper personer med at optimere deres private pensionsordninger, så de kan få flere penge til sig selv, når de skal i gang med at bruge af deres pensionsopsparing. Læs mere på www.apc.dk