Vi sikrer vores medarbejderes kompetencer

Hos TMPO sikrer vi vores medarbejderes kompetencer og performance gennem strukturerede forløb, opfølgning og kontrol. Vores medarbejdere er højt specialiserede brugere af teknologi og trænes løbende i centrale kommunikations- og salgsteknikker. Læs hvordan vi med den nyeste teknologi muliggør optimal effektivitet og kampagneeksekvering. 

Træningen foregår dels som digital træning med tests og registrering af individuel kompetencescore, der kan anvendes analytisk i sammenhæng med resultatskabelsen, dels som "on the job training" fra de altid tilstedeværende ledere. Vores ledere er naturligvis selv en del af opgaveløsningen og deltager løbende i blandt andet interne kurser i leder- og kompetenceudvikling. 

Vores medarbejderudvikling er struktureret og danner baggrund for medarbejdernes "TMPO rejse". Vi gør det muligt for vores dygtige medarbejdere med lederpotentiale at udvikle sig igennem en intern karriererejse. Organisatorisk er alle medarbejdere en del af teams på 5-7 medarbejdere. Den nære teamstruktur sikrer kollegial træning og kollektiv ansvarlighed for resultatskabelsen.

 

 

 

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO