Om TMPO

TMPO hjælper danske virksomheder og organisationer med at skabe bedre resultater i et samarbejde, hvor virksomhederne fokuserer på det mest værdiskabende - TMPO løser resten.

VI KALDER DET BPO - BUSINESS PROCESS OUTSOURCING

TMPO løser dine opgaver professionelt, engageret, transparent, fleksibelt og skalerbart.

Det gør vi med dygtige medarbejdere til en konkurrencedygtig pris. TMPO hovedkontoret ligger i Aarhus. Vi har mere end 400 deltids- og fuldtidsmedarbejdere ansat i Danmark, Tyskland, Sverige og Spanien.

Selskabet ledes af CEO og partner Bjarke Andersen.

OUTSOURCING FORDELE

TMPO er et outsourcing alternativ, som er billigere, bedre og langt mere fleksibelt. Med stram kvalitetssikring, hårdt arbejde og brug af moderne teknologi sikrer vi vores kunders succes. Vi arbejder hårdt, ærligt, åbent og fokuseret og søger altid den billigste og bedste løsning. Vi er meget bevidste om, at vi lever af at yde en service og skabe resultater for vores kunder. Derfor fokuserer TMPO på et ordentligt forarbejde og indleder naturligvis alle opgaver med en grundig analyse.

KUNDERNE VÆLGER TMPO

Vores kunder har valgt at indgå samarbejde med os, fordi vi har en moderne arbejdsstyrke, som løser deres udfordringer og realiserer deres markedspotentiale. Variable omkostninger, moderne teknologi, forandringsparathed og stærke, konceptuelle løsninger er dét, vi står for.

Når du outsourcer dine opgaver til TMPO, er det helt centralt, at dine nye "medarbejdere" har et indgående kendskab til din virksomhed eller organisation: kultur, værdier, vision, mission, ejerskab, samarbejdspartnere, kompetencer etc. Det er fundamentet for succesfuldt arbejde.

MEDARBEJDERENE VÆLGER TMPO

Åben og direkte dialog mellem ledere og medarbejdere er et must i TMPO. Vi har mange ansatte, der vælger TMPO for den gode stemning og det forpligtende fælleskab. Vi dyrker sammenholdet, oplevelserne og de gode resultater, som vi skaber sammen. Hos TMPO møder man mange forskellige nationaliteter på forskellige lokationer rundt om i Europa. Hos TMPO er vi europæere helt ind i hjertet.