Persondataforordningen

Med den nye persondataforordning, som er vedtaget i EU, skærpes reglerne for dataopbevaring og håndtering betragteligt. Konsekvenserne af lovovertrædelser skærpes betydeligt. Den dataansvarlige og databehandleren skal implementere passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Hos TMPO er de nye regler allerede i gang med at blive implementeret. Til sikkerhed for alle.

De nye regler stiller krav til professionalisering 

"TMPO A/S er qua vores størrelse underlagt den nye lovgivning, hvilket vi anser som værende meget positivt. Det sikrer nemlig vores kunder, at vi frem mod deadline konstruktivt og proaktivt arbejder på at opfylde de krav, der stilles. Som et af de førende kontaktcentre i Danmark føler vi os også forpligtet til at gå forrest", siger CEO Bjarke Andersen.

Forordningen indebærer blandt andet retten til at blive glemt, retten til at begrænse behandling, retten til dataportabilitet, absolut indsigelsesret mod ren automatisk behandling/profilering og direkte markedsføring. De nye regler stiller med andre ord krav til professionalisering. Er du klar? Ellers er du mere end velkommen til at ringe til CEO, Bjarke Andersen, og høre hvordan TMPO kan hjælpe jer. 

 

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO