Vi sælger på dansk i Århus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga

TMPO har i mere end 25 år hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med salget af deres produkter, koncepter og ydelser. For nogle af kunderne er TMPO den primære salgskanal - for andre er TMPO et supplement. 

Vores 350+ medarbejdere, i hhv. Århus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga, kan også varetage dine salgsopgaver: 

 Kold kanvas    Nysalg    Presales    Aftersales    Mersalg til eksisterende kunder    B2B    B2C   

Fokus på omkostninger

Salg via telefon har, i mange år, været en vigtig del af afsætningen for mange virksomheder og organisationer. Vi oplever fortsat, at mange virksomheder vælger at flytte salget fra "kørende" salg til telefonisk salg.

Det skyldes, at virksomhederne fokuserer på at minimere deres omkostninger og derved bruge tiden og ressourcerne bedst muligt. 

Mange virksomheder tror, at salg via nettet reducerer salgsomkostninger - vores erfaring er, at man blot flytter omkostningen over på marketing uden sikkerhed for resultater. TMPOs konkrete salgsarbejde skaber derimod altid resultater - vi er din sikkerhed for ROI.

En fleksibel ressource

At bruge en ekstern samarbejdspartner som TMPO sikrer din virksomhed en fleksibel ressource, hvor det er langt nemmere at øge og mindske den driftsmæssige gearing, alt efter behov.

Samtidig med, får I mulighed for at omlægge faste omkostninger til variable.

Vi efterlader et positivt indtryk i en værdiskabende dialog

Hos TMPO arbejder vi efter etiske regelsæt, hvor vores medarbejdere sikrer, at alle salg følger både lovgivningen og kundens retningslinjer. Desuden sikrer vi, at dem vi kontakter, og som ikke er interesseret i Jeres tilbud, altid efterlades med et positivt indtryk.

Alt salg sker med udgangspunkt i en værdiskabende dialog. 

 

Tilbage 

25 års erfaring inden for telemarketing

TMPO er forankret i telemarketingvirksomhederne McPhone Telemarketing, NCOM og TM Partner. Igennem mere end 25 år har selskabet løst datadrevne kommunikationsopgaver for sine kunder - blandt andet i form af salg.

Læs mere om TMPOs historie og vores ekspertise inden for bl.a. telemarketing. Vi kan helt sikkert også løse dine opgaver. 

Læs mere

 

Se også fundraising, mødebooking, abonnementadministration og kundeservice.

 

Kontakt os for et uforpligtende møde

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du nysgerrig?

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Kontakt

 
x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO