TMPO medarbejdere
 
 

25 års erfaring

TMPO har sin historiske baggrund i telemarketingvirksomhederne McPhone Telemarketing, NCOM og TM Partner. Igennem mere end 25 år har selskabet løst datadrevne kommunikationsopgaver for sine kunder - primært i form af opsøgende salg, mødebooking og fundraising. Teknologiudvikling og ændringer i forbrugeradfærd er i disse år ved at revolutionere kommunikationsformerne for alle virksomheder. Presset slår igennem i alle dele af værdikæderne og udfordrer alt lige fra kundeservice til administration og salg.

Vi skaber resultater

TMPO er et kontaktcenter, som arbejder med faget på strategisk niveau. Vi er meget bevidste om, at vi lever af at skabe resultater for vores kunder. Vi indleder alle opgaver med et grundigt detailmøde, hvor alle de vigtige elementer bliver kortlagt. TMPO fokuserer på et grundigt og ordentligt forarbejde, vi identificerer de kvalificerede emner og målretter indsatsen dér, hvor der er flest muligheder.

Qua vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe dig med at udvælge de kundeemner, der skal kontaktes. Vi fungerer altid som sparringspartner i forhold til valg af fokusområder og selling points, og hvis vi ikke kan se os selv i opgaven, takker vi nej.

Outsourcing fordele

TMPO er et outsourcing alternativ til intern optimering. Vi tilbyder kompetente mennesker på rette tid, med rette metode, i den rette kanal. Med stram kvalitetssikring, hårdt arbejde og brug af teknologi sikres vores kunders succes. Vi arbejder hårdt, ærligt, åbent og fokuseret. Vi søger altid den billigste og bedste løsning.

Salgsarbejde er ikke, hvad det har været. Mange virksomheder bliver i stigende grad bevidste om, at den traditionelle form for kanvas salg er alt for ressourcekrævende at varetage internt, set i forhold til udbyttet. Derfor vælger flere og flere virksomheder og organisationer at outsource sine opgaver. Når du outsourcer dine inbound - eller outbound telemarketingopgaver til TMPO, er det helt centralt, at dine nye "medarbejdere" har et indgående kendskab til din virksomhed: Virksomhedskultur, værdier, vision, mission, ejerskab, samarbejdspartnere, kompetencer m.v. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dine kunder - vores kunder

Hos TMPO er vi meget bevidste om, at vi ofte er det første indtryk dine kunder får af din virksomhed. Vi tilbyder alle former for ekstern support leveret af dygtige medarbejdere, der behandler dine kunder, som var de vores egne.

Det kræver gode sproglige kompetencer, men det kræver først og fremmest en evne til at lytte. Vores ansatte kan tale med alle slags mennesker og virksomheder, og vi finder de profiler, der bedst matcher netop din virksomhed og din målgruppe. 

Alle former for telemarketingopgaver - inbound samt outbound.

TMPO varetager både udgående og indgående telemarketing - også i udlandet. Vi har afdelinger i Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin. Udover mødebooking og salg tilbyder vi også at varetage inbound telemarketing i form af modtagelse af opkald, kundeservice, klagehåndtering, bookinger, besvarelse af diverse kundehenvendelser fra spørgsmål til afgivne ordrer.  

Uanset om din virksomhed skal bruge salg, møder, kundeservice, løsning af administrative opgaver eller anden form for menneskelig assistance, kan TMPO levere en fleksibel og kompetent løsning.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak omkring, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

  

 

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO