25 års erfaring og ekspertise

TMPO er forankret i telemarketingvirksomhederne McPhone Telemarketing, NCOM og TM Partner. Igennem mere end 25 år har selskabet løst datadrevne kommunikationsopgaver for vores kunder. Her kan du læse mere om vores ekspertise inden for bl.a. telemarketing. Vi kan helt sikkert også løse dine opgaver.

Teknologiudvikling og ændringer i forbrugeradfærd er i disse år ved at revolutionere kommunikationsformerne for alle virksomheder. Presset slår igennem i alle dele af værdikæderne og udfordrer alt lige fra kundeservice til administration og salg. 

Outsourcing fordele

TMPO er et outsourcing alternativ, som er billigere, bedre og langt mere fleksibelt. Med stram kvalitetssikring, hårdt arbejde og brug af moderne teknologi sikrer vi vores kunders succes. Vi arbejder hårdt, ærligt, åbent og fokuseret og søger altid den billigste og bedste løsning. Vi er meget bevidste om, at vi lever af at yde en service og skabe resultater for vores kunder. Derfor fokuserer TMPO på et ordentligt forarbejde og indleder naturligvis alle opgaver med et grundigt detailmøde. 

Kunderne vælger TMPO

Vores kunder har valgt at indgå samarbejde med os, fordi vi har en moderne arbejdsstyrke, som løser deres udfordringer og realiserer deres markedspotentiale. Variable omkostninger, moderne teknologi, forandringsparathed og stærke, konceptuelle løsninger er dét, vi står for.

Når du outsourcer dine opgaver til TMPO, er det helt centralt, at dine nye "medarbejdere" har et indgående kendskab til din virksomhed: Virksomhedskultur, værdier, vision, mission, ejerskab, samarbejdspartnere, kompetencer etc. Det er fundamentet for succesfuld arbejde. 

 

  

Dine kunder - vores kunder

Hos TMPO er vi meget bevidste om, at vi ofte er det første indtryk dine kunder får af din virksomhed. Vi behandler derfor dine kunder, som var det vores egne.

Det kræver gode sproglige kompetencer, men det kræver først og fremmest en evne til at lytte. Vores ansatte kan tale med alle mennesker og virksomheder, og vi finder de profiler, der bedst matcher netop din virksomhed og din målgruppe. 

Kvalitet og dygtige medarbejdere

Hos TMPO arbejder mange erfarne og dygtige specialister, og vi opererer med en ledelse meget tæt på produktionen. Vi går højt op i kvaliteten af vores arbejde, hvorfor vi også finder det vigtigt at uddanne vores medarbejdere og tilgodese ønsker om forfremmelse. Flere af vores dygtige sælgere har arbejdet sig op og sidder i dag i vigtige lederstillinger. Mød nogle af dem på vores karrieresite.

TMPO i Europa

Vi har afdelinger i Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og uanset hvad din virksomhed skal bruge, kan TMPO levere en fleksibel og kompetent løsning.  

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak omkring, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

 

org

 

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med TMPO