BERLIN

TMPO BERLIN

Bo og arbejd i Berlin

Ordnung muss sein! Du kan roligt regne med, at der er styr på tingene, når du flytter til Berlin. Få et par gode råd med på vejen her.

TMPO BERLIN

Berlin – en hip kultur

Den gennemgribende, europæiske metropol – Berlin. Glæd dig til en slentretur gennem de autentiske gader. Fra hyggelige Prenzlauerberg til hippe Kreuzberg.

TMPO BERLIN

Fra Danmark til Berlin på 45 minutter

Den er god nok! Fra både Kastrup og Billund går der dagligt fly til Berlin, der lander i Berlin hurtigere end du kan nå at få lyttet til dit yndlingspodcast til ende. Nemt, bekvemt og yderst billigt.

gallery

 

 

TMPO Berlin

TMPO Berlin er en sand smeltedigel, hvor næsten alle vores forretningsområder er repræsenteret: Salg, kundeservice, fundraising og IT-udvikling. Og ikke nok med det: Her er medarbejdere fra alle de skandinaviske lande – så Berlin-kontoret afspejler i den grad Berlin. Med et job i Berlin vil du opleve, at de fleste både taler tysk og engelsk. På TMPO-kontoret i Berlin taler vi mange sprog, men engelsk er det mest anvendte.

Hvis du vil opleve en international by og internationale kollegaer, så er et job i Berlin noget for dig.

Vi lægger stor vægt på fællesskabet i TMPO Berlin. Udover ugentlige ture på lækre kaffebarer, arrangerer vores event-hold et månedligt event, hvor vi i fællesskab oplever alt det, Berlin har at byde på – og det er ikke så lidt! Den har bl.a. stået på både Colour Run, picnic i parken, aftendukkert i udendørs svømmehal, besøg på de hippe klubber, pizzaspisning, tango ved floden og meget mere.

Vi har naturligvis tilrettelagt din arbejdstid hos TMPO Berlin, så du kan nyde byen.


SØG JOB HOS TMPO BERLIN

step

AARHUS

TMPOs hovedkontor finder du i Aarhus. Besøg os midt i Smilets by på Vesterbro Torv.

step

SILKEBORG

Silkeborg er stedet, hvor det hele startede i 1986. Med mange års brancheerfaring har vi specialiseret os inden for mødebooking, salg og analyser.

step

MALAGA

Velkommen til TMPOs største afdeling. Diversiteten af opgaver, samt det attraktive klima gør os i stand til at tiltrække en bred vifte af medarbejderprofiler.

step

BERLIN

Vores placering i hippe Kreuzberg sikrer os adgang til en lang række kvalificerede medarbejdere med forskellige baggrunde, kompetencer og sprog.

 

Følg os

 

Vi vil gerne kende dit navn.
Vi vil gerne kende din e-mail for at kunne svare dig.
Skriv et emne til din besked.
Du skal skrive noget i din besked.

Kontakt osSøg job