fredag, 19. oktober 2018

Seneste artikler

Leif Markussen ville gerne fortsætte med at arbejde på deltid i sin pensionisttilværelse. Han fandt den perfekte løsning ved at blive fundraiser hos TMPO. 

TMPO har produktions- og udviklingsafdelinger i både Aarhus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin. Skaf dig her et overblik over, hvad der sker i de forskellige afdelinger.

CEO og partner Bjarke Andersen fortæller om, hvad TMPO er for en virksomhed: Hvad kommer TMPO af, hvad er TMPO i dag, og hvorfor det overhovedet giver mening at specialisere sig i at arbejde med andres kunder og medlemmer.

I Malaga bliver man venner på en anden måde, end man gør med folk derhjemme. Det mener Oliver og Tobias, der arbejdede et år hos TMPO i Malaga. Nu flytter de sammen i Århus for at fortsætte hos TMPO.

I fremtiden kan kunder slippe for at oplyse både kontonummer og cpr-nummer, når de tilmelder sig et abonnement. TMPO har samarbejdet med MobilePay og fundet en løsning, der gør betalingen nemmere for kunden, som kun skal oplyse sit mobilnummer. 

Hvem er TMPO?

TMPO hjælper virksomheder med at skabe bedre resultater i et samarbejde, hvor virksomhederne fokuserer på det mest værdiskabende, og TMPO løser resten.

TMPO blev stiftet i 1986. TMPO har mere end 400 medarbejdere ansat i Sverige, Tyskland, Spanien og Danmark.