Internationalt setup


TMPO hjælper danske virksomheder, der gerne vil på det europæiske marked. Tal med dine kunder på deres modersmål. TMPO har afdelinger rundt om i Europa. Et ensrettet koncept i alle lande gør det nemt for dig at være kunde hos TMPO. TMPO hjælper dig med at gøre din europæiske drømme realistiske.

TMPO er en international virksomhed med danske rødder. Fordi vi har kontorer i Barcelona, Berlin og Malaga er vi i stand til at åbne døre på alle europiske markeder på modersmålet. Fra Berlin kan vi fx servicere alle de tysktalende lande med salg, mødebooking og kundeservice.

I Berlin og Barcelona er der mange fra de nordiske lande, der har valgt at slå sig ned. Da TMPO er en attraktiv arbejdsplads, er det nemt for os at finde de gode kandidater, som har de kvalifikationer, I har brug for.

Både i Malaga, Berlin og Barcelona er der europæere fra de fleste lande i EU. Derfor er det med vores internationale set-up muligt at kontakte eller servicere alle lande på deres modersmål.

Med TMPO som partner kan du udleve dine internationale ambitioner uden at lade dig begrænse af sproget. Alle vores internationale medarbejdere lever op til vores Code of Conduct.

Det sikrer dig en præcis og korrekt dialog med dine potentielle kunder. Tag en snak med salgsdirektør Jesper Bigum og hør om mulighederne for.