Har mødebooking en plads i en verden med Augmented – og virtual reality?


 

Augmented Reality (AR), er en teknologi, som udvider vores fysiske verden med digitale elementer. Med virtual reality (VR) agerer du i en komplet virtuel verden, hvor du, med briller på øjnene, fuldstændig udelukker den fysiske, reelle verden. I brugen af AR agerer du modsat i den virkelige verden, men tilføjer digitale elementer igennem de understøttede enheder, såsom fx headsets eller smartphones.

Husker du trenden: Pokemon Go?

Måske røg du selv, dine børn eller din nabo med på AR-trenden, der stjal al opmærksomhed og af og til førte til sammenstød med lygtepæle. De fyldte hele gadebilledet med den nye augmented reality trend: Pokemon go!

Teknologien hvor du gennem briller, smartphones, headsets og lignende tager en del af den digitale verden ind i den virkelige.

Men både AR og VR er meget mere end blot fascinerende spilteknologier, argumenterer Principal Mobile Systems Architect, Frank Hansen, hos Interactive Spaces Lab* Det giver os mulighed for at udvide vores fysiske verden med digital information, så hvorfor ikke afholde møder på samme vis?

Du er sikkert allerede vant til at afholde møder via skype? Hvad afholder dig fra at tage det næste skridt?* Kilde: https://www.alexandra.dk/dk/aktuelt/nyheder/2017/her-goer-vr-og-ar-en-vigtig-forskel