Vi skaffer kvalitetsmøder


 

Vi booker et møde med den beslutningstager, der skal være din nye samarbejdspartner

Mødebooking er en krævende disciplin. Mødebookeren skal allerede fra første samtalen matche den potentielle kundens niveau. Hvis ikke der er en god og indsigtsfuld dialog fra starten, bliver mødet aldrig til noget. Derfor bruger vi kun erfarne mødebookere, der har lyst til at repræsentere dig og din virksomhed på den alle bedste måde.

First impressions last

Forskellige sælgere har forskellige behov. Hvor kvalificerede skal møderne være? For nogen er et kaffemøde nok! Hos TMPO tilpasser vi dialogen til kunderne, og booker møder ud fra, hvad, der gavner den samlede værdikæde bedst.

Vidste du at...
  • Vi bruger erfarne mødebookere
  • Vi fører en god og indsigtsfuld dialog

Vi skaber succes ved at være vedholdende

Ofte bliver der ikke booket nok nye kundemøder når de interne sælgere selv har ansvaret. Mødebooking er krævende og kan virke grænseoverskridende for den utrænede sælger. Når opgaven bliver nedprioriteret internt i virksomheden ender det med at salget bliver påvirket negativt. Mødebooing kræver derfor planlægning og dialog så det passer ind i virksomhedens produktionsplan, derfor må tilfældighedsprincipperne ikke herske her. TMPO er din garanti for at mødebookingen bliver en planlagt succes.

TMPO har de rigtige leads og emner, dermed sørger vi for at booke de rigtige kunder til jeres møder.

Kan man booke møder hos læger - kan man booke møder med alle!


 

Alle ved, hvor svært det er at få fat i en læge på telefonen. TMPO har i mere end 20 år serviceret medicinalindustrien med mødebooking til læger. ”Det har aldrig været nogen nem opgave”, siger Inge Jensen, der er ansvarlig for forretningsområdet hos TMPO.

”Minutiøs planlægning, vedholdenhed, lange ventetid, genopkald og en lille smule frækhed er opskriften. Men der er ingen tvivl om, at det har været alle pengene værd for medicinalindustrien – ellers var de vel ikke blevet ved i så mange år. Ja, faktisk er vi stolte over, at både medarbejdere og kunder har holdt fast så længe – det må være udtryk for, at vi kan vores kram” siger Inge. Hvis du har lyst til at drage nytte af mere end 20 års mødebookingserfaring, så giv os et kald på tlf. 8620 6969.step

Det skal kunne betale sig

Hos TMPO anser vi en vellykket aktivitet som én, der betaler sig for dig som kunde.

step

Vi er specialister

Vi er i stand til at arbejde i mange forskellige systemer.

step

Et positivt indtryk

Hos TMPO arbejder vi efter etiske regelsæt, hvor vores medarbejdere sikrer, at alle salg følger både lovgivningen og kundens retningslinjer.

step

Et særligt nærvær

Vi inddrager dig i vores processer - såfremt du har behov for og ønske om det.