Om TMPO

Vi hjælper danske virksomheder og organisationer med at løse deres fundraising-, salgs- og kundeserviceopgaver.

Hvorfor TMPO?

Vi hjælper med alt fra kundeservice, salg, mødebooking, fundraising og en lang række andre arbejdsopgaver.

Ofte kan vi endda løse dine opgaver bedre og billigere, end du selv kan. Det skyldes vores mange års erfaring, vores specialuddannede medarbejdere og høje krav til kvalitet.

Hvem er vi

TMPO’s hovedkontor ligger i Aarhus, men vi løser opgaverne fra afdelinger i Silkeborg, Berlin og Malaga, hvor vores mere end 400 deltids- og fuldtidsansatte arbejder. Vi har salgskontorer i København og Stockholm.

Selskabet ledes af CEO og partner, Bjarke Andersen.

Med TMPO som samarbejdspartner får du

Som kunde hos TMPO får du en lang række fordele. Dine opgaver bliver løst med samme ansvarlighed og arbejdsindsats, som var vi din egen afdeling. Vi arbejder altid transparent og skalerbart med dine opgaver, og benytter os af den mest moderne teknologi på det gældende område.

Ved at outsource tidskrævende opgaver til os, opnår du en besparelse, der giver dig konkurrencefordele og øget lønsomhed. Derudover står vi til rådighed i forhold til sparring og inspiration.

Vi er gode til vores arbejde, fordi vi har så mange års erfaring. Vi ved, hvad der virker, og hvad der IKKE virker. Og når vi skal repræsentere din virksomhed, sætter vi os meget grundigt ind i, hvem I er, og hvordan I ønsker tingene gjort.

Med TMPO som samarbejdspartner undgår du

Når du er kunde hos TMPO slipper du for forskellige problemer. Du kommer ikke til at mangle kvalificeret arbejdskraft til at løse dine problemer. Samtidig slipper du for bøvl med at tilrettelægge og sikre din arbejdsstyrke, og du undgår omkostninger til medarbejdere i lavsæsonen.

Du undgår desuden investeringer i visse faste omkostninger og investeringer i dertilhørende drift af teknologi.

Som medarbejder hos TMPO

Vi tør godt prale af, at TMPO ligger i den bedste ende, når det handler om at have det sjovt på sit arbejde. Fællesskab og gode oplevelser prioriterer vi højt. Glade medarbejdere skaber gode resultater til din virksomhed, og gør det sjovere at være ansat hos TMPO.