Mersalg


LAD OS SAMMEN PLUKKE DE LAVEST HÆNGENDE FRUGTER

Mersalg til eksisterende kunder er ofte meget lønsomt, men også meget følsomt. I mersalgsdialogen risikeres ikke blot den investerede tid, men også at ringe kvalitet i dialogen sætter den eksisterende kunderelation over styr.

Mersalg sker typisk som enten som opsalg af løsninger til et højere og mere værdifuldt niveau. Fx. opgraderingen af abonnementsproduktet eller som krydssalg, hvor kunder, der i forvejen køber én ydelse, tilbydes at købe noget andet.

Vi kan hjælpe dig med at trække data fra dit ERP/CRM-system, designe og eksekvere kampagner.

VI SKABER SUCCES VED AT UDFORDRE DIN VANETÆNKNING

Hos TMPO kan du forvente ærlige og kontante svar. Vi er transparente, og vi forventer, at du er det samme.

Du må forvente, at vi udfordrer dig på valget af målgrupper og budskaber, fordi vi ved, at det er afgørende for succesen. Vi bringer vores erfaring og faglighed med i samarbejdet, og hvis du betragter dette som positiv sparring, får du et godt match med TMPO.

  • Mersalg med kvalitet
  • Integration med din ERP/CRM
  • Dialoganalyse

Vi har det princip hos TMPO, at der ikke kommer noget godt ud af at forsøge at sælge noget til nogen, som ikke ønsker det. Det giver dårlig kampagneøkonomi og dårlige oplevelser for alle.

VI SIKRER KVALITET I DINE OPGAVER GENNEM UDDANNELSE AF VORES MEDARBEJDERE OG LEDERE

For at sikre kvaliteten i praksis, er ledelsen hos TMPO uddannet i dialoganalyse. De vil via medlyt eller lyt af optagede samtaler sikre kvaliteten for både slutkunde, medarbejder og dig som kunde i TMPO.

VI ANBEFALER AT INTEGRERE DIN OUTBOUND AKTIVITET MED INDBOUND LØSNINGER

På alle kampagner anbefaler vi anvendelse af SoMe præeksponering, såfremt målgruppen er stor nok. Vi anbefaler integration af outbound-aktiviteten med inbound-løsninger, således at telefonen besvares, hvis kunder ringer retur. Endelig anbefaler vi anvendelse af loyalitetskald i forlængelse af indgåede aftaler, således at kunderne får den bedst mulige oplevelse.step

Det skal kunne betale sig

Hos TMPO anser vi en vellykket aktivitet som én, der betaler sig for dig som kunde.

step

Vi er specialister

Vi er i stand til at arbejde i mange forskellige systemer.

step

Et positivt indtryk

Hos TMPO arbejder vi efter etiske regelsæt, hvor vores medarbejdere sikrer, at alle salg følger både lovgivningen og kundens retningslinjer.

step

Et særligt nærvær

Vi inddrager dig i vores processer - såfremt du har behov for og ønske om det.