Nysalg


TMPOS ERFARING MED SALG GÅR LANGT TILBAGE. VI HAR SOLGT ALT

Derfor ved vi, at succes med opsøgende salg kræver den rette medarbejder, der kontakter den rette kunde med det rette budskab. Kvalitet og effektivitet i salgsarbejdet kræver optimering af alle tre parametre.

TMPO tilbyder løsninger i en moderne, fleksibel, skalerbar og kompetent salgsorganisation. Vores sælgere trænes i nysalg, i et struktureret forløb på TMPO akademiet.

Salgstiden placeres efter opgavens behov alle dage ml. kl. 8.00-21.00.

VI SKABER SUCCES VED AT UDFORDRE DIN VANETÆNKNING

Hos TMPO kan du forvente ærlige og kontante svar. Vi er transparente, og vi forventer, at du er det samme.

Du kan forvente, at vi udfordrer dig på valget af målgrupper og budskaber, fordi vi ved, at det er afgørende for succesen. Vi bringer vores erfaring og faglighed med i samarbejdet, og hvis du betragter dette som positiv sparring, får du et godt match med TMPO.

  • Vores sælgere trænes
  • Vi er transparente
  • Vi sælger ikke til nogen, der ikke ønsker det

Vi har det princip hos TMPO, at der ikke kommer noget godt ud af at forsøge nysalg eller opsøgende salg til nogen, som ikke ønsker det. Det giver dårlig kampagneøkonomi og dårlige oplevelser for alle.

For at sikre kvaliteten i praksis, er ledelsen hos TMPO uddannet i dialoganalyse. De vil via medlyt eller lyt af optagede samtaler sikre kvaliteten for både slutkunde, medarbejder og dig som kunde i TMPO.

VI ANBEFALER AT INTEGRERE DIN OUTBOUND AKTIVITET MED INDBOUND LØSNINGER

På alle kampagner anbefaler vi anvendelse af SoMe præeksponering, såfremt målgruppen er stor nok. Vi anbefaler integration af outbound-aktiviteten med inbound-løsninger, således at telefonen besvares, hvis kunder ringer retur. Endelig anbefaler vi anvendelse af loyalitetskald i forlængelse af indgåede aftaler, så at kunderne får den bedst mulige oplevelse.step

Det skal kunne betale sig

Hos TMPO anser vi en vellykket aktivitet som én, der betaler sig for dig som kunde.

step

Vi er specialister

Vi er i stand til at arbejde i mange forskellige systemer.

step

Et positivt indtryk

Hos TMPO arbejder vi efter etiske regelsæt, hvor vores medarbejdere sikrer, at alle salg følger både lovgivningen og kundens retningslinjer i forbindelse med nysalg.

step

Et særligt nærvær

Vi inddrager dig i vores processer - såfremt du har behov for og ønske om det.