TMPO leverer god kvalitet til fornuftig pris

Som kunde hos TMPO er du garanteret god kvalitet til fornuftig pris. Vi benchmarker i forhold til din virksomheds interne priser og leverer en sikker service og et stabilt salg med fuld fokus på kvalitet.

Vi foretager kold kanvas, nysalg, mersalg, opsalg - alt sammen på baggrund af et grundigt detailmøde, hvor alle vigtige elementer bliver kortlagt. 

Når du bruger TMPO som en ekstern samarbejdspartner bliver din virksomhed sikret en fleksibel ressource, hvor det er nemt at øge og sænke den driftsmæssige gearing, alt efter behov. Samtidig får I som virksomhed eller organisation mulighed for at omlægge faste omkostninger til variable. TMPO, som et outsourcing alternativ, sikrer din virksomheds interne optimering. Når du outsourcer dine telemarketingopgaver til et telemarketingbureau som TMPO - hvad enten det er inbound eller outbound opgaver - er det helt centralt, at dine nye "medarbejdere" har et indgående kendskab til din virksomhed. Vi tilbyder kompetente mennesker, som er meget bevidste om, at vi lever af at skabe resultater for vores kunder.  

TMPO arbejder hårdt, ærligt, åbent og fokuseret. Vi leverer god kvalitet til fornuftig pris - kontakt os, hvis vi også skal varetage dine opgaver.