Uddannelse og læring


 

Bare rolig, TMPO er ikke en skole. Men med et arbejde hos TMPO lærer du noget nyt. Du lærer fx, hvordan man tilpasser sig et arbejdsliv med forventninger til din indsats. Hvad vil det sige at arbejde for en kunde, der er afhængig af din indsats? Hvad er det for en dialog man har om det? Hvordan fejrer man sine successer, og hvordan kommer man igen efter et nederlag?

Hvad vil det sige at indgå i et arbejdsfællesskab med en chef, der stiller krav, og medarbejdere, der har forventninger til dagligdagen? Hos TMPO kan du prøve det af, inden det for alvor bliver virkelighed i dit voksenliv.

TMPO har strukturerede uddannelsesforløb for alle sine medarbejdere, hvor man lærer noget om salg og service. Uddannelsen sker parallelt med dit arbejde og varetages af erfarne medarbejdere fra TMPO.

Vi har sprogkurser for medarbejdere, der gerne vil blive bedre til at tale enten tysk eller spansk.

En lang række af vores dygtigste medarbejdere bliver forfremmet til ledere, hvor de for alvor kan prøve kræfter med lederskabet. Alle ledere gennemgår kurser, som er designet til de funktioner, de skal varetage. Karrierevejen går fra holdkaptajn til afdelingsleder. Har du lederambitioner, er TMPO et godt og sikkert sted at få dem afprøvet.

Har du lyst til en fremtid hos TMPO, der rækker langt ud i fremtiden - så betaler vi gerne et tilskud til din uddannelse. Langt de fleste af vores ledere i TMPO får tilbud om at deltage i et HD-studie, mens de arbejder hos TMPO.

Men uddannelse er ikke den eneste vej til succes. Hos TMPO holder vi af medarbejdere, der har den rette indstilling og de rigtige værdier. Er du et naturtalent men gider ikke uddannelse, så er der plads til dig hos TMPO. Vi er nemlig en rummelig arbejdsplads, hvor resultaterne tæller højere end de formelle kvalifikationer.